צ'יפס תפוחי אדמה מחומם על גריל עם רוטב גורגונזולה ועירית
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צ'יפס תפוחי אדמה מחומם על גריל עם רוטב גורגונזולה ועירית. מנה אחת מכילה 620 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.46 דולר למנה. אם יש לך חלב, עירית, פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בחמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: צ'יפס אפוי עם רוטב גבינת גורגונזולה, חצאי מנגו מחוממים ברוטב יוגורט קינמון, ו צ'יפס חם עם רוטב גבינה כחולה.
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על סורגי הגריל.
לטאטא את הקמח ומבשלים במשך 1 דקה.
מוסיפים את החלב החם ומקציפים עד לקבלת תערובת חלקה וסמיכה, 5 דקות.
מקציפים בשתי הגבינות ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
שים נייר אלומיניום כבד על הגריל ומעליו צ ' יפס תפוחי אדמה. אפשר להם להתחמם, בערך 2 דקות.
מעבירים צ ' יפס לפלטה, מזלפים את רוטב הגבינה ומפזרים עירית.