סהרונים שקדים אני
סהרונים שקדים אני דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 56 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 72 מנות. אם יש לכם שקדים, קמח, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מתאבן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 9%. נסו סהרונים שקדים, שקדים סהרונים III, ו סהרונים שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
חמאת שמנת או מרגרינה עם אבקת סוכר עד אור.
קוצצים שקדים ומניחים 1/2 כוס בצד.
מוסיפים את שאר השקדים לתערובת. מערבבים בקמח ומערבבים היטב.
לצנן בצק עד נוקשה מספיק כדי לעצב.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (180 מעלות C).
לעצב בצק לצורות סהר (להשתמש על 1 כפית לכל עוגייה.)
לטבול לתוך שקדים קצוצים נוספים
אופים על גיליון עוגיות ungreased 12-15 דקות.
מגלגלים בעדינות אבקת סוכר נוספת לאחר הקירור.