קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסופרבול
מגזין

צ'קס® פורח בצל עם מטבל בייקון צ' יפוטלה

צ'קס® פורח בצל עם מטבל בייקון צ' יפוטלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Chex® פורח בצל עם בייקון צ' יפוטלה לטבול. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 275 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, בייקון, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: ללא גלוטן צ'קס® פורח בצל עם בייקון צ' יפוטלה, בייקון פורח בצל צ'קס מיקס®, ו בצל פורח.

הוראות

1
מערבבים מטבל מרכיבים בקערה קטנה. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
דגני קראש. בקערה גדולה, מערבבים דגנים כתושים, קמח, מלח ותבלינים. בקערה גדולה אחרת, להכות חלב וביצים עם מקציף.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לחתוך 1/2 אינץ ' את קצה מחודד של בצל; בצל לקלף, משאיר את הגבעול התחתון.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
Cut 1 אינץ ' קוטר הליבה מתוך אמצע בצל. באמצעות סכין חדה מאוד, גדולה, לחתוך דרך מרכז הבצל על שלושה רבעים של הדרך למטה. סובב את הבצל 90 מעלות וחתוך אותו שוב ב-X לאורך החתך הראשון. המשך לחתוך את החלקים לשניים, בזהירות רבה עד הבצל נחתך 16 פעמים. אל תחתוך לתחתית הבצל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מורחים את" עלי הכותרת " של הבצל בנפרד. בצל מעיל עם תערובת דגנים, הפרדת עלי כותרת ופיזור ציפוי יבש ביניהם. טובלים בצל לתוך תערובת ביצים, ואז לתוך תערובת דגנים שוב. טבילה כפולה זו מבטיחה בצל מצופה היטב; חלק מהציפוי ישטוף בעת טיגון הבצל.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
6
חזור על שלב 3 עם בצל שנותר, תערובת דגנים ותערובת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
7
בטיגון עמוק או בסיר כבד, מניחים מספיק שמן רק כדי לכסות את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
שמן חום עד 177°. באמצעות כפית מחוררת, לאט מקום 1 בצל מצופה בכל פעם לתוך שמן חם. התאם את החום כדי לשמור על שמן ב350. פריי 3 דקות; להפוך בצל עם כפית מחוררת. מטגנים 3 עד 4 דקות יותר או עד בצל הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
9
הסר עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
10
מגישים חם עם מטבל.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון