צ'קס® פורח בצל עם מטבל בייקון צ' יפוטלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Chex® פורח בצל עם בייקון צ' יפוטלה לטבול. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 275 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, בייקון, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: ללא גלוטן צ'קס® פורח בצל עם בייקון צ' יפוטלה, בייקון פורח בצל צ'קס מיקס®, ו בצל פורח.
הוראות
מערבבים מטבל מרכיבים בקערה קטנה. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
דגני קראש. בקערה גדולה, מערבבים דגנים כתושים, קמח, מלח ותבלינים. בקערה גדולה אחרת, להכות חלב וביצים עם מקציף.
לחתוך 1/2 אינץ ' את קצה מחודד של בצל; בצל לקלף, משאיר את הגבעול התחתון.
Cut 1 אינץ ' קוטר הליבה מתוך אמצע בצל. באמצעות סכין חדה מאוד, גדולה, לחתוך דרך מרכז הבצל על שלושה רבעים של הדרך למטה. סובב את הבצל 90 מעלות וחתוך אותו שוב ב-X לאורך החתך הראשון. המשך לחתוך את החלקים לשניים, בזהירות רבה עד הבצל נחתך 16 פעמים. אל תחתוך לתחתית הבצל.
מורחים את" עלי הכותרת " של הבצל בנפרד. בצל מעיל עם תערובת דגנים, הפרדת עלי כותרת ופיזור ציפוי יבש ביניהם. טובלים בצל לתוך תערובת ביצים, ואז לתוך תערובת דגנים שוב. טבילה כפולה זו מבטיחה בצל מצופה היטב; חלק מהציפוי ישטוף בעת טיגון הבצל.
חזור על שלב 3 עם בצל שנותר, תערובת דגנים ותערובת ביצה.
בטיגון עמוק או בסיר כבד, מניחים מספיק שמן רק כדי לכסות את הבצל.
שמן חום עד 177°. באמצעות כפית מחוררת, לאט מקום 1 בצל מצופה בכל פעם לתוך שמן חם. התאם את החום כדי לשמור על שמן ב350. פריי 3 דקות; להפוך בצל עם כפית מחוררת. מטגנים 3 עד 4 דקות יותר או עד בצל הוא חום זהוב.
הסר עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר.