קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסופרבול
מגזין

צ'קס® פורח בצל עם מטבל בייקון צ' יפוטלה

צ'קס® פורח בצל עם מטבל בייקון צ' יפוטלה
צ'קס® פורח בצל עם מטבל בייקון צ' יפוטלה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי טימין, בייקון, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. מתכונים דומים: צ'קס® פורח בצל עם מטבל בייקון צ' יפוטלה, ללא גלוטן צ'קס® פורח בצל עם בייקון צ' יפוטלה, ו בייקון פורח בצל צ'קס מיקס®.

הוראות

1
מערבבים מטבל מרכיבים בקערה קטנה. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
ירקות טריים לטבילה (סלרי, פלפל ירוק, גזר וכו')ירקות טריים לטבילה (סלרי, פלפל ירוק, גזר וכו')
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
דגני קראש. בקערה גדולה, מערבבים דגנים כתושים, קמח, מלח ותבלינים. בקערה גדולה אחרת, להכות חלב וביצים עם מקציף.
מרכיבים שתצטרך
תבליניםתבלינים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
לחתוך 1/2 אינץ ' את קצה מחודד של בצל; בצל לקלף, משאיר את הגבעול התחתון.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
4
Cut 1 אינץ ' קוטר הליבה מתוך אמצע בצל. באמצעות סכין חדה מאוד, גדולה, לחתוך דרך מרכז הבצל על שלושה רבעים של הדרך למטה. סובב את הבצל 90 מעלות וחתוך אותו שוב ב-X לאורך החתך הראשון. המשך לחתוך את החלקים לשניים, בזהירות רבה עד הבצל נחתך 16 פעמים. אל תחתוך לתחתית הבצל.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
5
מורחים את" עלי הכותרת " של הבצל בנפרד. בצל מעיל עם תערובת דגנים, הפרדת עלי כותרת ופיזור ציפוי יבש ביניהם. טובלים בצל לתוך תערובת ביצים, ואז לתוך תערובת דגנים שוב. טבילה כפולה זו מבטיחה בצל מצופה היטב; חלק מהציפוי ישטוף בעת טיגון הבצל.
מרכיבים שתצטרך
דגני בוקרדגני בוקר
ירקות טריים לטבילה (סלרי, פלפל ירוק, גזר וכו')ירקות טריים לטבילה (סלרי, פלפל ירוק, גזר וכו')
בצלבצל
ביצהביצה
6
חזור על שלב 3 עם בצל שנותר, תערובת דגנים ותערובת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
דגני בוקרדגני בוקר
בצלבצל
ביצהביצה
7
בטיגון עמוק או בסיר כבד, מניחים מספיק שמן רק כדי לכסות את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
שמן חום עד 177°. באמצעות כפית מחוררת, לאט במקום 1 בצל מצופה בכל פעם לתוך שמן חם. להתאים את החום כדי לשמור על שמן ב350. Fry 3 דקות; להפוך את הבצל עם כפית מחוררת. מטגנים 3 עד 4 דקות יותר או עד בצל הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
9
הסר עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
10
מגישים חם עם מטבל.
מרכיבים שתצטרך
ירקות טריים לטבילה (סלרי, פלפל ירוק, גזר וכו')ירקות טריים לטבילה (סלרי, פלפל ירוק, גזר וכו')