צ'רי קריספ של ג' יל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל דובדבן של ג'יל פריך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 441 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מ Allrecipes יש 8 אוהדים. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", "טחון סינמון", "שיבולת שועל מהירה", ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו צ'רי פריך, צ'רי פריך, ו צ'רי פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים סוכר חום, קמח, שיבולת שועל, חמאה וקינמון יחד בקערה עד מתפורר. לחץ על חצי התערובת לתוך החלק התחתון של מחבת 8x8 אינץ'; העליון עם דובדבנים.
מערבבים מים, סוכר לבן, עמילן תירס, ותמצית וניל בסיר; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים עד שהסוכר מומס והסירופ ברור, כ -5 דקות.
יוצקים סירופ על דובדבנים; העליון עם הנותרים תערובת סוכר חום-שיבולת שועל.
אופים בתנור שחומם מראש עד ציפוי הוא השחמה ומילוי דובדבן מבעבע, 30 עד 35 דקות.