והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %87 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה קלוריות 5447, 125 גרם חלבון ו 340 גרם שומן. אם יש לך בצק עלים, שאלוט, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. מתכונים דומים: שוקולד-Amaretti טורטים, קציץ בשר איטלקי., ו צבים של קוויאר וסלמון בליני.
הוראות
1
מכסים תפוחי אדמה במים מלוחים קרים על ידי 1 אינץ', ואז מבשלים עד רק מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4
1
דק קוצצים פטריות עם שאלוט וקורנית ב 2 קבוצות במעבד מזון. חצי תערובת ב 2 כפות חמאה עם מלח ופלפל לטעום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד פטריות נוזליות לתת את התאדה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים 1/4 כוס יין ומבשלים, ערבוב, עד היין הוא התאדה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מעבירים לקערה להתקרר, ואז מבשלים את תערובת הפטריות הנותרת באותו אופן. עונה לפי הצורך.
מסננים תפוחי אדמה במסננת, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף. להכריח תפוחי אדמה חמים דרך טחנת מזון לתוך קערה גדולה. מערבבים בחלב חם, שום, בצל ירוק, הנותרים 4 כפות חמאה, אפונה (לא למחוץ), ומלח ופלפל לפי הטעם. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כוס חזה הודו מבושל מגורר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
חותכים 2 פרוסות ארוכות דקות מצדדים מנוגדים של כל חצילים וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
3
חותכים חצילים לאורך לפרוסות בעובי 1/4 אינץ', ואז מברישים את שני הצדדים בשמן ומתבלים במלח ופלפל. מסדרים כמה פרוסות חצילים בשכבה 1 על מתלה של מחבת broiler ו broil בקבוצות 2 עד 3 סנטימטרים מחום, פונה פעם אחת, עד רק רך וזהוב חום משני הצדדים, על 5 דקות בסך הכל. חציל מבושל מגניב על מתלה broiler 5 דקות, ולאחר מכן להעביר צלחת. שארית הצלייה באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
אורזו או פסטה בצורת אורז
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
1
להניח פלפלים על צדיהן על מדפים של מבערי גז ולהפוך את הלהבות על גבוה. (או לשים פלפלים על מתלה של מחבת ברוילר כ -2 סנטימטרים מחום.) פלפלים צלויים, פונה עם מלקחיים, עד עורות מושחרים, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
להעביר פלפלים לקערה גדולה ולתת לעמוד, מכוסה, 15 דקות. מקלפים פלפלים, משליכים עורות. חותכים פלפלים לאורך ולפתוח אותם שטוח, זורק זרעים וצלעות. פלפלים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
2
רול 1 גיליון של בצק עלים על משטח מקומח קלות עם פינים מתגלגלים מקומח לתוך מלבן 16-על ידי 10 1/2 אינץ'. לקצץ קצוות מאפה חצי לאורכו. קו חצי של צד של מחבת 1 עם חצי מאפה 1, עוזב 1 1/2 אינץ 'מעל ו 1 אינץ' של קצה התחתון על החלק התחתון של מחבת. בעדינות להקיש מאפה לתחתית מחבת. חזור עם חצי גיליון נשאר של בצק כך בצד זה של המחבת הוא מרופד לחלוטין. בעדינות ללחוץ יחד קצוות של מאפה שבו הם נפגשים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מרדדים עוד גיליון מאפה לתוך 14 אינץ 'מרובע לחתוך לתוך 10 אינץ' עגול באמצעות התחתון של מחבת springform כמדריך. (שאריות מאפה מילואים לשימוש נוסף.) לשים עגול בתחתית מחבת ולחץ על הקצוות כדי לאטום. צ ' יל מאפה מרופדת מחבת תוך חזרה על ההליך עם המחבת הנותרים 2 גיליונות מאפה יותר.
מפזרים תחתית קונכיות מאפה באופן שווה עם פירורי לחם. מחלקים את מילוי החומרים בין קונכיות מאפה באופן הבא, תיבול כל שכבה עם מלח לחיצה על כל שכבה בחוזקה ובאופן שווה לתוך מחבתות: תערובת תפוחי אדמה, 1 כוס גבינה (1/2 כוס כל), חציל, תערובת פטריות (לחץ בחוזקה על פטריות עם מגבות נייר כדי להסיר עודף לחות לחזור על התהליך עד מגבות יבש כמעט), פלפלים קלויים, וגבינת כוס הנותרים.
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
רול החוצה גיליון מאפה שנותר על משטח מקומח קלות עם פינים מתגלגלים מקומח לתוך מלבן 16 על ידי 12 אינץ', ולאחר מכן לחתוך לרוחב לרצועות 1/2 אינץ ' רחב עם גלגל פיצה או סכין חדה.
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
רול פירות צהוב אחד
3
מברשת מאפה overhang עם ביצה ולסדר חצי רצועות דפוס סריג על גבי מילוי בכל טורט. לקצץ רצועות בקצה המחבת. בעדינות ללחוץ את הקצוות של רצועות לתוך מאפה על הצדדים של מחבתות, ואז רול לצלוף לתוך הקצה הפנימי של המחבת.
מברשת סריג וקצוות מגולגלים עם ביצה. צ ' יל טורטס 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
1
מיקום מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ולכסות עם גיליון גדול של רדיד. מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים צבים על נייר בתנור, מחבתות מסתובבות באמצע האפייה, עד להשחמה היטב, 45 עד 50 דקות (אם צבים לקבל חום מדי, קצוות האוהל עם נייר).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ
3
להעביר צבים במחבתות למתלה. הפעל סכין חדה סביב הקצוות של מחבתות להסיר בזהירות הצדדים של מחבתות. צבים מגניבים לפחות 1 שעה (כדי לשרת חם) ועד 3 שעות (כדי לשרת בטמפרטורת החדר).
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
1
תערובת תפוחי אדמה ניתן לעשות 1 יום לפני הרכבת תערובת פטריות 2 ימים ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר ועונה לפני שתמשיך. פלפלים ניתן קלוי 3 ימים לפני הרכבה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר והתייבשו לפני השימוש. אתה יכול להרכיב צבים 1 יום לפני אפייה והגשה. שמור מקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס