קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות50
ציון בריאות25
מגזין

צד גודל תפוחי אדמה צ'יפס עוף לאפות

צד גודל תפוחי אדמה צ'יפס עוף לאפות
צד גודל צ'יפס עוף לאפות יכול להיות רק את המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 50 מנות עם 913 קלוריות, 62 גרם חלבון, ו 69 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם סלרי, גבינת צ'דר, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בתפוח האדמה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי בטטה כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. מתכונים דומים: מכרזי עוף בצל פריך בגודל מסיבה, עוגת גלידה קלה + {טיפים למסיבת גודל משפחה}, ו בלתי אפשרי ארוחת בוקר קלה לאפות (קהל גודל).

הוראות

1
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) ומשמנים קלות שתי מנות אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה משלבים את העוף, הסלרי, הבצל הירוק והשקדים; מערבבים היטב. בקערה גדולה נפרדת מערבבים יחד מיונז ומיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים את שתי התערובות ומערבבים יחד.
4
מורחים שבבי תפוחי אדמה בתחתית כלי האפייה המוכנים, ואז מורחים 1/2 מתערובת העוף בכל מנה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
5
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 35 עד 45 דקות, או עד מבעבע. למעלה עם פירורי שבבי תפוחי אדמה וגבינה שנותרו ואופים עוד 5 עד 10 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה