צדפה ומרק תירס
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מרק, אז תנו הזדמנות ל צדפה ומרק תירס. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 325 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לכם בייקון, צדפות ים, תפוחי אדמה זהב יוקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צדפות, תירס ומרק בייקון, מרק צדפות, ו מרק צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מעל חום בינוני, לבשל את הבייקון עד פריך, על 5 דקות.
העברה לצלחת מרופדת במגבות נייר. אתה צריך בערך 2 כפות של טיפות בייקון; במידת הצורך, להשלים עם שמן זית. הגבר את החום לגובה בינוני. מתבלים בצדפות עם מלח ופלפל ומבשלים, עובדים בקבוצות, עד חום זהוב, כ -2 דקות לכל צד.
מוסיף את הבצל לטפטופים במחבת ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, היין, המרק והשמנת, מכסים חלקית ומפחיתים את החום. מבשלים בעדינות עד שתפוחי האדמה רכים, כ -20 דקות.
מוסיפים את הצדפות ותירס ומבשלים בעדינות במשך 4 דקות.
מפזרים פטרוזיליה ובייקון.עצה: צדפות להשאיל מתיקות יפה למרק זה, אבל הם יקרים יחסית. ניתן להשתמש בשרימפס או בכל דג מוצק, בשר לבן, כגון בקלה או הליבוט, במקום.