צדפה קיצית ושרימפס קוקטל
צדפת קיץ ושרימפס קוקטל עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-28 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך צדפות ים ענק, קטשופ, מלח ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, עם כפית ציון של 46% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: צדפה קיצית ושרימפס קוקטל, קוקטייל שרימפס (COCTEL DE CAMARONES), ו Coctel De Camarones (קוקטייל שרימפס בסגנון קולומביאני).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הצדפות ואת poach בעדינות עד שהם מבושלים רק כדי נדיר, על 2 דקות.
לנקז היטב צמרמורת במשך כ 30 דקות, או עד לילה.
מערבבים יחד את הבצל, מיץ עגבניות צדפות, קטשופ, מיץ ליים, כוסברה, סראנו ורוטב חם בקערה גדולה עד משולב היטב. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הצדפות לרבעים שרימפס לתוך תערובת בצל רוטב ומערבבים בעדינות לשלב.
מחלקים בין 4 (6 אונקיות) משקפיים.
מגישים עם קרקרים או צ ' יפס טורטייה.