צדפה קרודו
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 49 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם עירית, צ'ילה תאילנדית, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: צדפה קרודו, קראודו צדפות עם צנון אבטיח, מלפפון ו SHISO, ו הליבוט קרודו.
הוראות
להקציף מיץ תפוזים, מיץ לימון, רוטב סויה, שמן, זנגביל, צ ' ילה, וחומץ בקערה קטנה.
יוצקים רוטב על 4 לוחות מסגרת גדולים. סדר צדפות מעל.
מקשטים עם מוך ועירית. מתבלים קלות במלח.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.