צדפה תער ברוטב שא צ'ה
זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לך שמן צמחי, רוטב סא צ'ה, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. עם ציון של 25% , המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו Sha Cha Beef Stir-Fry , Sha Cha Chicken: A 10-Minute Stir-Fry , ו- Sha Cha Chicken: A 10-Minute Stir-Fry .
הוראות
מחממים את השמן הצמחי במחבת גדולה על אש גבוהה. מערבבים את הג'ינג'ר לתוך השמן החם, ומבשלים עד לריח, כ-30 שניות.
מוסיפים את צדפות הגילוח בקליפותיהן ומבשלים עד שכל הצדפות נפתחות, בערך 2 דקות. מערבבים פנימה את רוטב הסאה צ'ה והמים, ומביאים לרתיחה. מערבבים עם הפלפל והבצל הירוק להגשה.
יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, Muscadet
ניתן לשלב צדפות עם שרדונה, ריזלינג ומוסקדט. שרדונה חמאתי נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד ש-muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלינים ברכיכה שלך, ריזלינג חצי יבש יכול לאזן את החום. ה-Blann de Bleu Cuvee Mousseux עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Blanc de Bleu Cuvee Mousseux]()
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.