מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם $ 3.29 למנה נופל בתקציב שלך, צדפות א לה Provençal יכול להיות עצום ללא גלוטן וטבעוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, חומץ בלסמי, תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הצדפות של Ina Provencal, צדפות פרובנס, ו Provençal Pot Au Feu (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 191°. בקערה, לשלב עגבניות עם 2 כפות שום, 3 כפיות טימין, 3 כפיות שמן, 1/4 כפיות מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור. מעיל מחבת גיליון rimmed עם ספריי בישול; להפיץ תערובת עגבניות על מחבת בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
גרעיני חמניות נוספים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-
2
אופים, ערבוב פעם או פעמיים, עד עגבניות רכות מעט חרוך, 20 עד 25 דקות. מערבבים תירס לתוך תערובת עגבניות. באותה קערה, לזרוק צדפות עם הנותרים 2 כפיות טימין, 2 כפיות שמן, 1/2 כף שום, 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים צדפות על גבי תערובת עגבניות; אופים עד שצדפות מבושלות רק דרך, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
להעביר צדפות לצלחת; חצי cutin. מערבבים חומץ 2 כפות עשבי תיבול לתערובת עגבניות. מחלקים ארוגולה, תערובת עגבניות וצדפות בין 4 קערות; מפזרים הנותרים 1 כף עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
חזה עוף רוטיסרי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.