צדפות אגוזי לוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צדפות אגוזי לוז. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 822 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. לך לחנות ותביא צדפות, פלפל, אגוזי לוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: צדפות פיסטוק מוגשות, צדפות ואסאבי מוגשות, ו צדפות צרובות עם כרוב ניצנים קלויים ויניגרט אגוזים.
הוראות
להמיס 4 כפות חמאה ברזל יצוק או מחבת עמיד. מערבבים ביין וב-5 המרכיבים הבאים.
מוסיפים צדפות, פונים למעיל.
ממיסים הנותרים 1 כף חמאה בקערה קטנה במיקרוגל, ומערבבים panko ואגוזים.
אופים ב 375 במשך 10 עד 12 דקות או עד חום מבעבע וזהוב.
מגישים עם פסטה חמה מבושלת.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.