צדפות אפויות במעטפת: Capesante al Forno
צדפות אפויות בקליפה: Capesante אל Forno דורש בערך 42 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 158 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך פטרוזיליה, מלח ים גס ופלפל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צדפות על הקליפה, צדפות על חצי הקליפה, ו צדפות על חצי פגז עם צדפות, חזרת, סיד ו (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים קמצוץ מלח ים ופלפל על כל צדפה.
טפטוף קצת יין לתוך כל קליפה, ואז לטפטף את הצדפה עם קצת שמן זית. מעל כל צדפה עם כמה פירורי פטרוזיליה ולחם.
מניחים כל פגז במחבת ovenproof ומניחים אותו תחת broiler במשך 1 1/2 עד 2 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה Aubert לורן ויניארד עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 139 דולר לבקבוק.
יין אובר לורן שרדונה
שרדונה אחוזת לורן 2011 תמיד מזכיר אחד של תערובת וינטג היפותטית של חוף סונומה פוגש בורגונדי לבן. זה 2011 לורן ברור באופן טבעי עם ירוק כלורופיל על קצה. ארומטיקה הן לורן קלאסי עם ניואנסים של לימון-מינרלים, אגס מיובש ואפילו כמה גוונים דמויי תה ירוק. ארומטיקה בולטת של פירות ומינרלים לתת תחושה אורגנית של מקום. זר הוא רב פנים עם רמזים של מאפים תפוחים ואבנים רטובות. הפה מרגיש מציג תו עליון גליצרין, ואחריו מבנה חומצה נמצא רק בלורן.ליין בהירות מעורפלת המעידה על מחויבותו של אוברט לעשיית יין במינימום התערבות.