צדפות באפלו מטוגנות
צדפות באפלו מטוגנות מצריכות בסביבה 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 49 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. אם יש לכם רוטב חריף, קמח תירס, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. , שהוא מוצק. נסו צדפות מטוגנות מחבת, צדפות מטוגנות, ו צדפות מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים צדפות וחמאה בצלחת רדודה גדולה או שקית מקפיא פלסטיק zip-top. לכסות או לאטום ולהירגע לפחות 2 שעות.
מערבבים את הקמח ואת 8 המרכיבים הבאים. לדלות צדפות בתערובת קמח, מתנער עודף.
יוצקים שמן לעומק של 1 אינץ ' בתנור הולנדי; חום עד 37
מטגנים צדפות, בקבוצות, 3 דקות או עד הזהב.
מערבבים יחד חמאה מומסת, רוטב חם, ומיץ לימון.
יוצקים תערובת חמאה באופן שווה על צדפות מטוגנות חמות.
מגישים צדפות עם רוטב חווה ומקלות סלרי בצד.