קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

צדפות בגריל

צדפות בגריל
המתכון צדפות בגריל ניתן להכין בערך בעוד 45 דקות.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 44 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. אתה מקבל מתאבן שמגיש 16. 542 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך פלפל סדוק, מיץ לימון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צדפות בגריל, צדפות בגריל, ו צדפות בגריל רוקפלר.

הוראות

1
מחממים מחבת רוטב קטנה על אש בינונית-נמוכה. כאשר חם, מוסיפים את שמן הזית ואת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את השום ואת הטחון עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
3
מוסיפים את מיץ הלימון, פתיתי פלפל צ ' ילי, מלח, פלפל ופטרוזיליה. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
איך גריל צדפות
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
אם אתה יכול למצוא צדפות גדולות ושמנות, אתה יכול למקם את הצדפות ישירות על סורגי הגריל. עדיף ללבוש כפפות מנגל ארוכות, חסון, כך שאתה יכול להתמודד עם הצדפות ביד במקום להשתמש מלקחיים, כפות או מרית.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
עם זאת, אם הצדפות קטנות ושטוחות, אתה תסתכן לשפוך את המיצים היקרים והטעימים שלה, כמו גם את רוטב חמאת השום.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
7
אתם יכולים לעשות את מה שעשיתי, שזה להניח את הצדפות על מצע של מלח סלעים או אורז במחבת קטנה -- ואז לשים את כל המחבת בתוך הגריל או מתחת לגריל. זה מייצב את הצדפות ומונע מהם להתנדנד.
מרכיבים שתצטרך
מלח סלעיםמלח סלעים
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
אם אתה shuckmeister
9
לקלף את הצדפות, כפית קצת רוטב בכל צדפה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
10
מניחים צדפות על גריל חם מאוד, שחומם מראש, מכסים ומבשלים 5-6 דקות או עד הקצוות של צדפות להתכרבל מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
11
אם אתה לא יכול לקלף
12
מניחים את הצדפות, כוס בצד על גריל חם מאוד, שחומם מראש, לכסות ולבשל במשך 1 דקה. הצדפות צריכות להיות מעט פתוחות. הסר במהירות את הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
13
להחזיק צדפה עם כפפת תנור ולהשתמש סכין מקלף (או מברג נקי אם אין לך אחד) לחטט לפתוח את הצדפה. זה אמור להיפתח בקלות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
14
רוטב כפית לתוך כל צדפה ולהחזיר צדפות לגריל. כיסוי וגריל 4-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.