צדפות בגריל וסלט שרימפס
צדפות בגריל וסלט שרימפס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 100 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו את ארוגולה, עולש בלגי, חסילונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. , שהוא מוצק. נסו שרימפס בגריל וקיבובי צדפות, שרימפס איטלקי, צדפות וסלט קלמרי, ו שרימפס מתובל וצדפות טמפורה עם סלט מלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
צדפות חוט, דרך רוחב הסיבובים ונגיעה, על שיפוד מתכת דק. לדחוף שיפוד מתכת שני דרך צדפות, במקביל וכ 1/2 אינץ ' מן הראשון. שרימפס חוט, נוגע ללב, על שיפודי מתכת דקים.
יש לשטוף ולנקז רדיקיו, endive הבלגי, ארוגולה. עלים נפרדים מצנדיקיו וראשים חיים. להיפטר מגבעולי ארוגולה קשים.
בקערה גדולה, מערבבים שמן, חומץ ועירית.
להניח צדפות ושרימפס על גריל ברביקיו על מיטה מוצקה של גחלים חמות או חום גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק יד ברמה גריל רק 2 עד 3 שניות); מכסה סגור על גריל גז. הפעל לפי הצורך עד שצדפות קלות ושרימפס הם ורודים, ושניהם אטומים אך לח למראה במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדיקה), 5 עד 7 דקות לצדפות, כ 5 דקות לשרימפס.
להוסיף רדיקיו, ארוגולה, ו endive כדי ההלבשה; לערבב. להרים סלט, ניקוז בקצרה, על צלחות, חלוקת שווה. לדחוף צדפות ושרימפס משפדים לקערה.
מערבבים, ואז כף על סלטים.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.