צדפות בגריל עם ברוסקטה על טוסט
המתכון לצדפות בגריל עם Bruschettan על טוסט מוכן תוך כ 40 דקות,. והוא בהחלט גדול טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לכם שום, פלפל, צלפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו ברוסקטה עקפה עוף בלסמי, ברוסקטה-עוף וספגטי, ו ברוסקטה קריבית עם שרימפס וצדפות (מתכונים דומים).
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Chenin Blanc, ו פינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.