קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות74
מגזין

צדפות בגריל עם זיגוג צ'יפוטלה

צדפות בגריל עם זיגוג צ'יפוטלה
צדפות בגריל עם זיגוג צ'יפוטלה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 3323 קלוריות, 411 גר' של חלבון, ו 172 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, גרידת ליים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו צדפות בגריל מעץ בוויניגרט צ'יפוטלה, עוף בגריל עם זיגוג צ'יפוטלה פטל, ו תירס בגריל על קלח עם זיגוג מייפל צ'יפוטלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף 2 כפות. מיץ ליים עם שמן זית, טקילה, כוסברה, כפית 1/2. מלח, והפלפל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
טקילהטקילה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים צדפות והמיצים שלהם, שומרים את הצדפות התחתונות. צינת צדפות 30 עד 45 דקות ולאחר מכן לנקז, הזמנת על 1 1/2 כוסות מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
3
בינתיים, להשרות פגזים במים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
לנקז על מגבת מטבח יבש לטפוח. מחממים גז או גריל פחם לחום מאוד (אתה יכול להחזיק את היד שלך 1 עד 2 ב. מעל הגריל רק 1 עד 2 שניות).
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
בקערה קטנה, להקציף יחד חמאה, מיונז, צ ' ילה ורוטב, גרידת ליים, הנותרים 2 כפית. מיץ ליים, ונשאר 1/2 כפית. מלח. שים את הזיגוג בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מורחים מלח סלעים על תחתית מגש גדול מספיק כדי להחזיק צדפות בשכבה אחת. מסדרים קונכיות צדפות על תבנית אפייה גדולה ולרסס קלות עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
מלח סלעיםמלח סלעים
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
מקם מחצית הפגזים על הגריל (מקום בין הסורגים כך שהם לא להתהפך).
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
פגזי חום 30 שניות. כפית 1 צדפה לתוך כל פגז עם 1 כף. מרינדה ומבשלים (מכסה סגור על גריל גז) עד מיצים מבעבעים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
טפטוף כפית זיגוג על כל צדפה ומבשלים 30 שניות יותר. באמצעות מלקחיים, בזהירות להעביר צדפות מגש ו נסטלה אותם לתוך המלח. גריל נשאר צדפות באותה הדרך.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
מגישים באופן מיידי.