צדפות בגריל עם זיגוג צ'יפוטלה
צדפות בגריל עם זיגוג צ'יפוטלה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 3323 קלוריות, 411 גר' של חלבון, ו 172 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, גרידת ליים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו צדפות בגריל מעץ בוויניגרט צ'יפוטלה, עוף בגריל עם זיגוג צ'יפוטלה פטל, ו תירס בגריל על קלח עם זיגוג מייפל צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף 2 כפות. מיץ ליים עם שמן זית, טקילה, כוסברה, כפית 1/2. מלח, והפלפל בקערה.
מוסיפים צדפות והמיצים שלהם, שומרים את הצדפות התחתונות. צינת צדפות 30 עד 45 דקות ולאחר מכן לנקז, הזמנת על 1 1/2 כוסות מרינדה.
בינתיים, להשרות פגזים במים במשך 30 דקות.
לנקז על מגבת מטבח יבש לטפוח. מחממים גז או גריל פחם לחום מאוד (אתה יכול להחזיק את היד שלך 1 עד 2 ב. מעל הגריל רק 1 עד 2 שניות).
בקערה קטנה, להקציף יחד חמאה, מיונז, צ ' ילה ורוטב, גרידת ליים, הנותרים 2 כפית. מיץ ליים, ונשאר 1/2 כפית. מלח. שים את הזיגוג בצד.
מורחים מלח סלעים על תחתית מגש גדול מספיק כדי להחזיק צדפות בשכבה אחת. מסדרים קונכיות צדפות על תבנית אפייה גדולה ולרסס קלות עם ספריי בישול.
מקם מחצית הפגזים על הגריל (מקום בין הסורגים כך שהם לא להתהפך).
פגזי חום 30 שניות. כפית 1 צדפה לתוך כל פגז עם 1 כף. מרינדה ומבשלים (מכסה סגור על גריל גז) עד מיצים מבעבעים, 2 עד 3 דקות.
טפטוף כפית זיגוג על כל צדפה ומבשלים 30 שניות יותר. באמצעות מלקחיים, בזהירות להעביר צדפות מגש ו נסטלה אותם לתוך המלח. גריל נשאר צדפות באותה הדרך.