קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות74
מגזין

צדפות בגריל עם זיגוג צ'יפוטלה

צדפות בגריל עם זיגוג צ'יפוטלה
צדפות בגריל עם זיגוג צ'יפוטלה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 3323 קלוריות, 411 גר' של חלבון, ו 172 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, גרידת ליים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו צדפות בגריל מעץ בוויניגרט צ'יפוטלה, עוף בגריל עם זיגוג צ'יפוטלה פטל, ו תירס בגריל על קלח עם זיגוג מייפל צ'יפוטלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף 2 כפות. מיץ ליים עם שמן זית, טקילה, כוסברה, כפית 1/2. מלח, והפלפל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
טקילהטקילה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים צדפות והמיצים שלהם, שומרים את הצדפות התחתונות. צינת צדפות 30 עד 45 דקות ולאחר מכן לנקז, הזמנת על 1 1/2 כוסות מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
3
בינתיים, להשרות פגזים במים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
לנקז על מגבת מטבח יבש לטפוח. מחממים גז או גריל פחם לחום מאוד (אתה יכול להחזיק את היד שלך 1 עד 2 ב. מעל הגריל רק 1 עד 2 שניות).
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
בקערה קטנה, להקציף יחד חמאה, מיונז, צ ' ילה ורוטב, גרידת ליים, הנותרים 2 כפית. מיץ ליים, ונשאר 1/2 כפית. מלח. שים את הזיגוג בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מורחים מלח סלעים על תחתית מגש גדול מספיק כדי להחזיק צדפות בשכבה אחת. מסדרים קונכיות צדפות על תבנית אפייה גדולה ולרסס קלות עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
מלח סלעיםמלח סלעים
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
מקם מחצית הפגזים על הגריל (מקום בין הסורגים כך שהם לא להתהפך).
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
פגזי חום 30 שניות. כפית 1 צדפה לתוך כל פגז עם 1 כף. מרינדה ומבשלים (מכסה סגור על גריל גז) עד מיצים מבעבעים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
טפטוף כפית זיגוג על כל צדפה ומבשלים 30 שניות יותר. באמצעות מלקחיים, בזהירות להעביר צדפות מגש ו נסטלה אותם לתוך המלח. גריל נשאר צדפות באותה הדרך.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
מגישים באופן מיידי.