צדפות בגריל עם טבסקו-כרישה חמאה
לכי לחנות וקחי שן שום, טבסקו, חומץ שרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: צדפות בגריל עם חמאת לימון, צדפות בגריל עם בייקון וחמאה קאיין, ו צדפות בגריל עם חמאת בלאדי מרי.
הוראות
במחבת, להמיס 2 כפות של החמאה.
מוסיפים את הכרישה ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד מתרכך קלות השחמה, 8 דקות. מערבבים בחומץ, מעבירים לקערה ולתת מגניב. מערבבים את השום, מיץ לימון טבסקו. לרכך את 4 כפות הנותרים של חמאה ולשלב ביסודיות עם תערובת כרישה. מתבלים במלח.
מניחים מנה של חמאת כרישה על כל צדפה. גריל הצדפות על חום גבוה עד רק מבושל דרך והחמאה נמסה, על 1 דקה.