צדפות בגריל עם סמבוקה ונקניקיות איטלקיות
צדפות בגריל עם סמבוקה ונקניקיות איטלקיות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 95 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם סמבוקה, נקניק הודו, קורטוב של מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: צדפות מאודות עם נקניק איטלקי חריף ושומר, פסטה עם צדפות, יין לבן ונקניק איטלקי חריף, ו כריכי נקניק איטלקי בגריל.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
להוסיף נקניק; לבשל עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים בצל, פלפלים, חמאה ושום למחבת; מבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 5 פעמים או עד פירורי לחם טופס.
להוסיף פירורי לחם לתערובת נקניק; לבשל 3 דקות, ערבוב כל הזמן.
יוצקים סמבוקה לתוך צד אחד של מחבת. להצית סמבוקה עם גפרור ארוך, ולתת להבות לדעוך. מערבבים ברוטב ווסטרשייר, פלפל, ומלח.
Shuck צדפות; להשליך כל פגזים שבורים או פגזים שנותרו פתוחים.
מקום 12 חצאים צדפות על סבכת רכיכה; להשליך חצאים העליון של פגזים. למעלה כל אחד עם תערובת 1 כפית פירורי לחם.
מקום באח על גריל. מכסים ומבשלים 4 דקות או עד מיץ צדפות בשלפוחיות.
הסר צדפות באח; להתחמם. חזור על הליך עם צדפות שנותרו פירורי לחם.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, מוסקאדה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Coutses Les Grandes Xavier Monnot Bourgogne. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.