צדפות בקארי צרובות עם קישואים
צדפות בקארי צרוב עם קישואים דורש סביב 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך צדפות ים, מקשטים: עלי כוסברה ופלחי ליים, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. נסו צדפות בקארי צרובות עם קישואים, צדפות צרובות עם קישואים ועוגות גזר, ו צדפות שומשום צרוב וסטייק טריאקי עם סלט כרוב צרוב (מתכונים דומים).
הוראות
הסר שריר קשה מהצד של כל צדפה במידת הצורך. צדפות טפיחה יבש ומפזרים אבקת קארי ומלח ופלפל לפי הטעם.
חום 1/2 כף שמן במחבת גדולה לא מקל על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לצרוב צדפות ב 2 קבוצות, הוספת 1/2 כף שמן אם יש צורך, עד הזהב, 1 עד 2 דקות בכל צד.
להוסיף שמן כף הנותרים למחבת, ואז לבשל זנגביל ושום על חום מתון, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיף קישואים ומלח ופלפל לפי הטעם, ואז לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך במכרז, 4 עד 5 דקות.
להחזיר צדפות למחבת עם כל מיצים שנצברו על הצלחת ולזרוק עם קישואים רק עד מחומם דרך, על 1 דקה.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.