צדפות ברביקיו עם רוטב ג'ינג'ר Mignonette כבוש
צדפות ברביקיו עם רוטב ג'ינג'ר Mignonette כבוש נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 15 קלוריות. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, שאלוט, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו רוטב מיגנונט עם צדפות טריות, צדפות על הצדפה עם רוטב Mignonette, ו צדפות על הצדפה עם רוטב Mignonette (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד חומץ יין אורז דרך רוטב סויה בקערה קטנה. תניח בצד.
לשפשף צדפות עם מברשת נוקשה מתחת למים זורמים. הכנס סכין צדפות לקצה הצירי של כל צדפה; ידית סכין טוויסט קדימה ואחורה עד פגז העליון הוא רופף. החלק סכין צדפה לאורך החלק התחתון של הקליפה העליונה לנתק את השריר.
להסיר ולהשליך פגז העליון, שמירה על הצדפה בקליפה התחתונה העמוקה יותר.
כפית על 1 כפית רוטב על כל צדפה.
גריל, ללא מכסה גריל, מעל חום גבוה (400 עד 50
1 עד 2 דקות או עד רוטב שחין.
הסר צדפות מגריל עם מלקחיים, להיזהר לא לשפוך רוטב.