צדפות ברוטב לימון-בזיליקום
צדפות ברוטב לימון-בזיליקום הן ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 71 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פלפל, לימון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא משהו. נסו צדפות ברוטב לימון-בזיליקום, צדפות ברוטב קוקוס-בזיליקום, ו צדפות ים צרובות ברוטב לימון ובזיליקום, מנטה וסלט כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
קליפת לימון מגוררת דק, הזמנת 1/4 כפית. לסחוט לימון, הזמנת 2 כפות מיץ. צדפות מתייבשות עם מגבות נייר.
מפזרים צדפות עם 1/8 כפית כל מלח ופלפל. ממיסים 2 כפיות חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים צדפות; מבשלים 3 עד 4 דקות בכל צד או עד לסיום.
הסר צדפות מהמחבת; להתחמם.
מוסיפים יין ומיץ לימון שמור למחבת, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות, ערבוב כדי לשחרר חתיכות השחמה מתחתית המחבת.
שלב מים עמילן תירס; להוסיף פאן. לבשל, ערבוב כל הזמן, 2 דקות או עד הרוטב מתחיל להתעבות.
הוסף קליפת לימון שמורות, נשאר 1 כפית חמאה, נשאר 1/8 כפית כל מלח ופלפל, ובזיליקום.
מגישים עם: פסטה עם שיער מלאך חמאה עם גבינת פרמזן
צדפות ים גדולות נהדרות עבור מקור חלבון מהיר וממלא בכל לילה בשבוע. הם יכולים להיות צרוב או מרוסק ולאחר מכן הוסיף סלטים ופסטות או מוגש סולו כמנה ראשונה. הטעם המתון שלהם ערעור אוניברסלי לגרום להם מארח טוב עבור טעמים מורכבים.