צדפות ברוטב מיסו
צדפות ברוטב מיסו זה pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 277 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מירין, סוכר superfine, שמנת כבדהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפה עם רוטב מיסו חרדל, צדפות ותפוחי אדמה מטוגנים, ו גריל מיסו-צדפות הדר סוכריות על מקל (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את הצדפות עם מלח, פלפל ושום ולאחר מכן אבק קל עם קמח.
מחממים את השמן במחבת קטנה. לטגן בקצרה את שני הצדדים של הצדפות עד נצרב מבחוץ, אבל עדיין נדיר באמצע.
תוריד את המחבת מהחום ותסיר את הצדפות.
מוסיפים את היין הלבן ולאחר מכן את מיסו, מירין, רוטב סויה, סוכר, ומים למחבת ומערבבים. חזור לחום ולהיות לרתיחה, ערבוב, ואז להסיר.
מערבבים בחרדל ושמנת כבדה.
לקרוע את העלים את גרגיר הנחלים ולסדר על צלחת גדולה. קוצצים את הגבעולים דק ומניחים בצד כקישוט.
מניחים את הצדפות על המיטה של עלי גרגיר הנחלים, יוצקים את הרוטב החם מעל, ומקשטים עם גבעולי גרגיר הנחלים הקצוצים דק.
מפזרים גבינת פרמזן ומגישים.
סוכר Superfine הוא סוכר מגורען דק מאוד שמתמוסס במהירות. הוא משמש לאפייה, משקאות ורטבים, והוא זמין באזור האפייה של סופרמרקטים. סוכר רגיל יכול לשמש במקום.