קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

צדפות ברוטב קארי ירוק

צדפות ברוטב קארי ירוק
אם יש לכם רוטב דגים, משחת קארי, עלי ליים קפיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו לינגוויני עם שרימפס וצדפות ברוטב קארי ירוק תאילנדי, לינגוויני עם צדפות ושרימפס ברוטב קארי ירוק תאילנדי, ו הודו בקארי ירוק תאילנדי וקציץ בשר קישואים ברוטב קארי ירוק חלב קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כף שמן במחבת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הצדפות ואת החום בצד אחד, כך שהצד השני נשאר לא מבושל.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
3
הסר את הצדפות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
4
כדי ליצור את הרוטב: לפתוח את פחית חלב קוקוס לרחף את השכבה העליונה של שמנת עבה, על 4 כפות שווה. מערבבים את החלב שנותר כדי לצייד מחדש את קרם הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5
יוצקים את השמן למחבת גדולה ולא דביקה ומניחים על אש בינונית. כאשר השמן חם אבל לא מעשן, מוסיפים את קרם הקוקוס ואת הדבק קארי הירוק. מערבבים את הדבק סביב עד שהוא השחי קלות ואת השמן נפרד קוקוס בשמנת. הרגע פיצחת את הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארי ירוקהמשחת קארי ירוקה
קרם קוקוסקרם קוקוס
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הנוזלים: חלב הקוקוס וכ-1/2 כוס מים כדי לדלל אותו. ניתן להוסיף פחות או יותר מים, בהתאם להעדפתך לגבי העקביות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
7
מוסיפים את המלח, רוטב דגים וסוכר. מערבבים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
מכסים את הסיר ומבשלים עוד 5 דקות בערך על אש נמוכה. כל זה עשוי להיעשות מראש ונשמר מכוסה במשך 2 עד 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מוסיפים את הצדפות למרק הקארי. מבשלים בקצרה, כ -10 עד 20 שניות, עד שהצדפות רק מבושלות דרך. דק קוצצים את הכפיר או עלי בזיליקום, ומוסיפים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Chenin Blanc, ו פינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.