קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות87
מגזין

צדפות וכבד אווז מוקפצים עם פירות יער וינו קוטו

צדפות וכבד אווז מוקפצים עם פירות יער וינו קוטו
צריך ללא גלוטן, ללא חלב ומנה עיקרית פסקטרית? צדפות, כבד אווז מוקפץ עם פירות יער, וינו קוטו יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 67 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 756 קלוריות. מתאים ל-2 ומחירו 38 מנות.96 דולר למנה. גשו לסופר וקנו סוכר, שאלוט, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. הציון הזה די טוב. נסו כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, צדפות מוקפצות עם פטריות בר ופריז, ו כבד אווז או טורצ'ון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את הצדפות במלח ופלפל. מבשלים את הצדפות עד שהם חומים וחמים במרכז, בערך 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מסננים את הצדפות על צלחת מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
נגב את התבנית. מחזירים אותו לתנור ומחממים מעל גבוה. מתבלים את כבד האווז במלח ופלפל וצורבים מכל צד רק עד שהם חומים ויציבים, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כבד אווזכבד אווז
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מסננים את כבד האווז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מנמיכים את האש לבינונית ומוסיפים את שאלוט למחבת. מבשלים, תוך ערבוב עד להתרכך, ואז מוסיפים את הסוכר. כשהסוכר נמס והשחים מוסיפים את הבלסמי והדמי-גלאס. מנמיכים את הרוטב ב-1/3 ואז מוסיפים את הווינו קוטו.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
במחבת נפרדת בעדינות לחמם את צדפות כבד אווז במשך 1 או 2 דקות. ברגע שהם חמים, פורסים את הצדפות. מסדרים את כבד האווז על 2 צלחות, מעליהם צדפות פרוסות ואז מזלפים כל צלחת ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מקשטים כל מנה במיזונה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מיזונהמיזונה

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה וצ ' נין בלאן הם משחקים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או בשרים נרפאים אחרים, נסה פינו נואר צונן קלות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא רוצ ' ולי ן שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
אחוזת רוצ ' ולי שרדונה
אחוזת רוצ ' ולי שרדונה
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של הנכס רוצ ' ולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ונגיעה של תבלין משתלבים עם טעמי התפוחים העשירים והחומציות הפריכה.