צדפות וכבד אווז מוקפצים עם פירות יער וינו קוטו
צריך ללא גלוטן, ללא חלב ומנה עיקרית פסקטרית? צדפות, כבד אווז מוקפץ עם פירות יער, וינו קוטו יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 67 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 756 קלוריות. מתאים ל-2 ומחירו 38 מנות.96 דולר למנה. גשו לסופר וקנו סוכר, שאלוט, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. הציון הזה די טוב. נסו כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, צדפות מוקפצות עם פטריות בר ופריז, ו כבד אווז או טורצ'ון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את הצדפות במלח ופלפל. מבשלים את הצדפות עד שהם חומים וחמים במרכז, בערך 1 דקה לכל צד.
מסננים את הצדפות על צלחת מרופדת במגבת נייר.
נגב את התבנית. מחזירים אותו לתנור ומחממים מעל גבוה. מתבלים את כבד האווז במלח ופלפל וצורבים מכל צד רק עד שהם חומים ויציבים, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מסננים את כבד האווז על מגבות נייר.
מנמיכים את האש לבינונית ומוסיפים את שאלוט למחבת. מבשלים, תוך ערבוב עד להתרכך, ואז מוסיפים את הסוכר. כשהסוכר נמס והשחים מוסיפים את הבלסמי והדמי-גלאס. מנמיכים את הרוטב ב-1/3 ואז מוסיפים את הווינו קוטו.
במחבת נפרדת בעדינות לחמם את צדפות כבד אווז במשך 1 או 2 דקות. ברגע שהם חמים, פורסים את הצדפות. מסדרים את כבד האווז על 2 צלחות, מעליהם צדפות פרוסות ואז מזלפים כל צלחת ברוטב.
מקשטים כל מנה במיזונה ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה וצ ' נין בלאן הם משחקים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או בשרים נרפאים אחרים, נסה פינו נואר צונן קלות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא רוצ ' ולי ן שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
אחוזת רוצ ' ולי שרדונה
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של הנכס רוצ ' ולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ונגיעה של תבלין משתלבים עם טעמי התפוחים העשירים והחומציות הפריכה.