קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

צדפות ומרק פטריות עם ג'ינג'ר וכרישה

צדפות ומרק פטריות עם ג'ינג'ר וכרישה
צדפות ומרק פטריות עם ג'ינג'ר וכרישה יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 107 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטריות צדפות, זנגביל, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: מרק עוף פטריות עם כרישה, מרק דלעת עם עוף וג'ינג'ר מטוגן כרישה, ו ג'ינג'ר טרי, פטריות ומרק בזיליקום.

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
2
חותך דק את הצדפות לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
3
מורחים אותם ב 4 צלחות מרק ovenproof. ממיסים את החמאה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4
מברישים את הצדפות עם חלק מהחמאה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הפטריות לחמאה הנותרת בסיר. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים בחום גבוה בינוני עד להשחמה קלה, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הכרישה וג ' ינג ' ר ומבשלים, ערבוב, עד נבול, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח. שמור חם.
מרכיבים שתצטרך
8
אופים את הצדפות בתנור במשך כ -30 שניות, או עד הקערות חמות.
מרכיבים שתצטרך
9
יוצקים את המרק החם על הצדפות, מקשטים עם הכוסברה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Chenin Blanc, ו פינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.