צדפות ומרק פטריות עם ג'ינג'ר וכרישה
צדפות ומרק פטריות עם ג'ינג'ר וכרישה יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 107 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטריות צדפות, זנגביל, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: מרק עוף פטריות עם כרישה, מרק דלעת עם עוף וג'ינג'ר מטוגן כרישה, ו ג'ינג'ר טרי, פטריות ומרק בזיליקום.
הוראות
מורחים אותם ב 4 צלחות מרק ovenproof. ממיסים את החמאה בסיר בינוני.
מברישים את הצדפות עם חלק מהחמאה ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הפטריות לחמאה הנותרת בסיר. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים בחום גבוה בינוני עד להשחמה קלה, כ-5 דקות.
מוסיפים את הכרישה וג ' ינג ' ר ומבשלים, ערבוב, עד נבול, על 3 דקות.
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח. שמור חם.
אופים את הצדפות בתנור במשך כ -30 שניות, או עד הקערות חמות.
יוצקים את המרק החם על הצדפות, מקשטים עם הכוסברה ומגישים.