צדפות וסלט תרד בייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פירות ים וסלט תרד בייקון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 230 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שיני שום, ריזלינג, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט תרד עם בייקון, בצל מקורמל, פטריות וגבינה כחולה ברוטב מחבת בייקון עם ביצה קשה, צדפות בגריל וסלט תפוחי אדמה, ו סלט תרד בייקון חם (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון בתנור הולנדי מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת, הזמנת 1 כף טפטוף במחבת. קותלי חזיר קרמבל; להפריש.
מוסיפים שום לטפטופים במחבת; מבשלים מעל חום בינוני 1 דקה.
מוסיפים יין ופלפל אדום כתוש.
מוסיפים מולים למחבת; מכסים ומבשלים 6 דקות או עד פגזים פתוחים.
הסר מהחום; בטל כל פגזים שלא נפתחו.
מוסיפים בצל אדום פרוס ותרד לתערובת יין במחבת; מבשלים 1 דקה או עד wilts תרד. מחלקים תערובת תרד בין 4 צלחות; מפזרים באופן שווה עם בייקון. מסדרים מולים על תערובת התרד; לטפטף באופן שווה עם כל תערובת היין שנותרה.