צדפות וצ'וריסו חריף
צדפות וצ'וריסו חריף הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 265 קלוריות. גשו לסופר וקנו שום, מיץ צדפות, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: ארוחת ערב לשניים: צדפות פריכות וצ'וריסו, צדפות מנגו חריפות, ו צדפות חריפות.
הוראות
מחממים 1 כפית שמן במחבת גדולה ולא מגיבה עד כמעט עישון.
מוסיפים את חתיכות צ ' וריסו ומבשלים על חום גבוה, ערבוב, עד השחמה, על 2 דקות.
העברה לצלחת גדולה. למחוק את המחבת, להוסיף 1 כפית של שמן וחום עד כמעט עישון. מתבלים את הצדפות במלח ופלפל ומוסיפים אותן למחבת בשכבה אחת. מבשלים מעל חום גבוה, הופך פעם אחת, עד הזהב, על 3 דקות.
הוסף את הצדפות לצ ' וריסו.
מחממים את הנותרים 1 כפית שמן במחבת.
מוסיפים את הכרישה והשום והחם מעל חום גבוה בינוני עד שהתרכך, על 2 דקות.
יוצקים את היין ומרתיחים עד כמעט התאדה, מגרד את תחתית המחבת כדי לשחרר כל חתיכות השחמה.
יוצקים את מיץ צדפות ומרתיחים כדי להפחית בחצי, על 3 דקות. להחזיר את צ ' וריסו וצדפות למחבת ולזרוק על חום מתון עד מחומם דרך.
מגישים עם: לחם פריך כדי לספוג את המיצים העסיסיים.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.