קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות2
מגזין

צדפות זעפרן עם כרישה

צדפות זעפרן עם כרישה
גשו לסופר וקנו מים, כרישה, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון כפוי של 22%. נסו צדפות אפויות עם בייקון וכרישה, צדפות מוקרמות כרישה על טוסט, ו צדפות מטוגנות עם איולי זעפרן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב 1/2 כוס היין עם המים ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. באמצעות מלקחיים, מוסיפים את הצדפות לסיר בשכבה אחת, מכסים ואדים עד שהם מתחילים לפתוח, כ 3 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר את הצדפות לצלחת כפי שהם פותחים. שמור את נוזל הבישול; אתה צריך בערך 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
הסירו את הצדפות מהקונכיות שלהם, הכניסו אותן לקערה וכסו במגבת נייר לחה. שמור 12 פגזים קעורה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
ממיסים 1 כף החמאה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מוסיפים את הכרישה, מתפוררים בזעפרן ומערבבים. מבשלים על אש נמוכה עד הכרישה לרכך, על 8 דקות. מוסיפים לאט את נוזל הצדפה השמורה, עוצרים לפני שאתם מגיעים לחצץ בתחתית, ומבשלים על חום מתון עד שהנוזל כמעט התאדה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
5
מוסיפים את השמנת הכבדה ואת 2 כפות הנותרים של יין לבן ומבשלים עד הרוטב מעובה, כ 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6
מחממים את המטגן. מסדרים את 12 קונכיות הצדפה על תבנית אפייה מעוטרת או בתבנית אפייה רדודה. בעזרת מזלג, מחלקים את הכרישה המרוסקת בין הפגזים. הגדר צדפה על הכרישה בכל פגז ומערבבים כל מיצי צדפות שנצברו לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
7
ממיסים את שאר 1 כף החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
8
לטאטא את חלמון הביצה ואת החמאה נמסה לתוך רוטב שמנת וכפית את הרוטב על הצדפות. מטאטאים קרוב ככל האפשר לחום למשך כ-45 שניות, רק עד שהרוטב מבעבע והצדפות מזוגגות קלות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
הגישו מיד.
10
הפוך קדימה: המתכון יכול להיות מוכן דרך שלב 3 עד שעה קדימה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר.