צדפות טונה עם פטרוזיליה וזרעי רימון
צדפות טונה עם פטרוזיליה וזרעי רימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 345 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שאלוט, שמן זית, זרעי רימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי רימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה יוגורט רימונים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית מתכונים דומים: כרוב ניצנים עם זרעי רימון, קינואה עם שעועית סויה, פטרוזיליה, שומשום ובצל אדום, ו סלט ארוגולה עם אפרסמונים & זרעי רימון.
הוראות
בקערה, לערבב את שאלוט, חומץ, סירופ מייפל, צלפים וקמצוץ של מלח ופלפל; לתת לעמוד במשך 15 דקות.
בינתיים, מניחים את הטונה בין יריעות פלסטיק לעטוף קילו עד הסטייקים הם 1/4 אינץ ' עבה. לשפשף עם שמן העונה עם מלח ופלפל.
מוסיפים את הטונה ומבשלים בצד אחד רק עד צרוב קל, 1 דקה.
מעבירים לצלחות, משחימים את הצד.
מוסיפים את הפטרוזיליה, זרעי הרימון והשומר לרוטב ומתבלים ברוטב חריף. זרוק בעדינות, תלוש את הסלט על הטונה ותגיש מיד.