צדפות לביבות
צדפות לביבות הוא הר ד ' אובר שמשרת 4. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 149 קלוריות. 87 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. גשו לסופר וקנו צדפות, מלח, חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 31%. צדפות לביבות, צדפות לביבות, ו צדפות לביבות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מקציפים את הביצה ומקציפים בהדרגה את הקמח. מערבבים לאט את החלב, הצדפות, המלח, הפלפל והבצל. אם רוצים, מערבבים פנימה את הפלפל הירוק. עם ידיים לעצב תערובת לתוך קציצות בקוטר 2 אינץ'.
במחבת בינונית מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה עד שהוא חם. מטגנים את הקציצות בשמן החם עד להזהבה.
הניחו לביבות מבושלות על מגבות נייר כדי לספוג עודפי שמן.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות בלטור רוסו אדום ספומנטה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-8 דולר לבקבוק.
![בלטורה רוסו ספומנטה אדומה]()
בלטורה רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של בלטורה רוסו אדום ספומנטה הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. יין מבעבע זה, מאוזן ועשיר באופי זני, מתרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המעניקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטים נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%