צדפות מאודות עם איולי צ'וריסו, הדרים וזעפרן
צדפות מאודות עם צ'וריסו, הדרים וזעפרן איולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 531 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. 76 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם שקדים מרוסקים, שמן זית, צדפות וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו צדפות מאודות עם איולי צ'וריסו, הדרים וזעפרן, המרכיב הסודי (צ'וריסו): צ' וריסו מאודה מולים וצדפות עם שעועית לבנה, ו צדפות מאודות עם שמן צ'וריסו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מוסיף את שיני השום ולתת להחדיר את השמן. פרוס צ 'וריסו לתוך מטבעות 1/2 אינץ'.
הוסף צ ' וריסו למחבת ועבד.
יוצקים יין על צדפות. מכסה פאן ולתת צדפות קיטור, כ 5 דקות, או עד שכל הצדפות נפתחו. לאחר מבושל דרך, להשליך את כל צדפות שלא נפתחו. לסיים על ידי סחיטה חצי תפוז על צדפות.
הסר צדפות וצ ' וריסו באמצעות כפית מחוררת לקערה גדולה. עם מרק שנותר, להקציף ב איולי זעפרן.
יוצקים תערובת על צדפות וצ ' וריסו.
זעפרן תלול במים חמים. בבלנדר, מוסיפים שום, חלמונים ביצה, שקדים, מלח, מיץ תפוזים, זעפרן ומערבבים. תוך מיזוג, רסס בשמן זית ו emulsify. רזה עם קצת מים, אם תרצה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, מוסקאדה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.