צדפות מוקרמים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צדפות מוקרמים. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, שרי, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צדפות מוקרמים, צדפות אפויות מוקרמים, ו מוקרם של עולש בלגי עם בייקון (Gratin D ' Endennaise Gratin) (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף צדפות במים קרים; לנקז היטב. תניח בצד.
פטריות מטוגנות בשמן 1/4 כוס במחבת עד מכרז.
הסר פטריות; להפריש. מילואים טפטוף במחבת.
מערבבים חלב קורנפלור, ערבוב היטב כדי להסיר גושים. מערבבים תערובת חלב ונותר שמן לתוך טפטוף במחבת.
מוסיפים חרדל, רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעובה מבעבע. מערבבים בצדפות, פטריות מרוסקות, ושרי.
יוצקים תערובת לתוך תבשיל משומן 1 1/2 ליטר.
מפזרים פירורי לחם וגבינה.
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד השחמה קלה.