צדפות מחבת צרוב עם פלפל ובצל בשמן אנשובי
אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, גרידת לימון, גרידת ליים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 96%. מתכונים דומים: צדפות מחבת צרוב עם פלפל ובצל בשמן אנשובי, צדפות צרובות עם בזיליקום, אנשובי ופודינג תירס מתוק, ו מרק פלפל אדום קלוי עם צדפות צרובות.
הוראות
מחממים את שמן הזית ואת אנשובי טחון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, תוך ערבוב כמו השמן מתחמם כדי לפזר את אנשובי. לאחר אנשובי הם רוחשים, להוסיף את הצדפות הים, ומבשלים בלי להזיז את הצדפות במשך 2 דקות.
בינתיים, לזרוק פלפל אדום, פלפל כתום, בצל אדום, שום, גרידת ליים, וגרידת לימון בקערה; העונה עם מלח ופלפל.
מפזרים תערובת פלפל על הצדפות ולהמשיך לבשל עד צדפות יש השחמה, כ 2 דקות יותר. הפעל צדפות, מערבבים את תערובת הפלפל, ולהמשיך לבשל עד הצדפות יש השחמה בצד השני, 4 עד 5 דקות.
מקשטים עם עלי פטרוזיליה לשרת.