צדפות מטוגנות
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 477 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חומץ יין, קמח תירס, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו צדפות מטוגנות, צדפות מטוגנות, ו צדפות מטוגנות מחבת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בטיגון עמוק ל 350 מעלות F.
לטאטא יחד את החמאה, אבקת שום, פפריקה ורוטב חם בצלחת תבשיל.
לטאטא יחד את הקמח, קמח תירס, מלח ופלפל יחד בצלחת תבשיל נפרד.
מוסיף את הצדפות לחמאה ולתת לספוג. ואז להסיר, לתת את טפטוף עודף, לדלות דרך תערובת קמח תירס, הקשה על עודף. מטגנים בשמן החם בקבוצות, עד זהב פריך, על 2 דקות.
הסר לצלחת מרופדת בנייר מגבת ומפזרים מלח ופלפל.
מגישים חם עם רוטב Remoulade.
מערבבים יחד את המיונז, חרדל, פפריקה, חומץ, רוטב ווסטרשייר ורוטב חם בקערה קטנה עד בשילוב טוב. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים מיד או מכסים בניילון נצמד ומקררים עד ההגשה.