צדפות מטוגנות דרום-מערביות
אם 61 סנט למנה נופל בתקציב שלך, צדפות מטוגנות דרום מערב יכול להיות עצום pescatarian מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לך אורגנו, שמן צמחי, פלפל טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו צדפות מטוגנות, צדפות מטוגנות, ו צדפות מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים צדפות וחמאה בצלחת רדודה גדולה או שקית מקפיא פלסטיק zip-top. לכסות או לאטום ולהירגע לפחות 2 שעות.
מערבבים קמח ואת 9 המרכיבים הבאים. לדלות צדפות בתערובת קמח, מתנער עודף.
יוצקים שמן לעומק של 1 אינץ ' בתנור הולנדי; חום עד 37
מטגנים צדפות, בקבוצות, 3 דקות או עד הזהב.
צדפות בופאלו מטוגנות: הכינו את הצדפות מטוגנות דרום-מערב לפי ההוראות, והשמיטו את אבקת הצ ' ילי. מערבבים יחד 1/2 כוס חמאה מומסת, 1/2 כוס רוטב חם, ו 2 כפות מיץ לימון טרי.
יוצקים תערובת חמאה באופן שווה על צדפות מטוגנות חמות.
מגישים צדפות עם רוטב חווה ומקלות סלרי בצד.
פריד באפלו Oyster Po ' Boys: הכינו צדפות באפלו מטוגנות לפי ההוראות. פיצול 4 לחמניות צרפתיות.
מורחים 1 כף מיונז באופן שווה על הצדדים לחתוך של לחמניות.
מניחים 1/4 כוס חסה קרחון מגורר ורבע אחד של צדפות באפלו על חצאי התחתון של לחמניות; לכסות עם צמרות רול.