צדפות מסולסלות
צדפות מסולסלות הן pescatarian ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 528 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-25 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, מלח סלרי, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צדפות מסולסלות, צדפות מסולסלות, ו צדפות מסולסלות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בתוך תבשיל חמאה עמוק, לערבב יחד קרקרים, פירורי לחם, וחמאה מומסת.
מניחים שכבה דקה של תערובת פירור בתחתית התבשיל. תכסה את זה עם חצי מהצדפות. קרם העונה עם אגוז מוסקט, מלח, פלפל ומלח סלרי (אם משתמשים).
יוצקים חצי מתערובת זו על הצדפות. על השכבה הבאה, להשתמש צדפות, 3/4 של תערובת הפירורים הנותרים לכסות את זה עם שמנת מתובלת. למעלה עם שאר הפירורים.
אופים במשך 20 עד 25 דקות, או עד השחמה קלה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Antica (Mountain Select). יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.