צדפות מסולסלות
צדפות מסולסלות דורשות כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. אם יש לכם צדפות shucked, חמאה, קרקרים עגולים חמאתי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. נסו צדפות מסולסלות, צדפות מסולסלות, ו צדפות מסולסלות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). חמאה צלחת אפייה רדודה.
מערבבים את פירורי הלחם ופירורי קרקר, מערבבים את החמאה המומסת.
מניחים שכבה דקה של תערובת פירור בתחתית צלחת האפייה מוכנה.
שכבה את הצדפות על הפירורים ומפזרים מלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים 2 כפות נוזל צדפות ו 1 כף חלב מעל. חזור לאחר מכן לכסות את השכבה העליונה עם תערובת הפירורים הנותרים.
אופים ב 450 מעלות F (230 מעלות C) במשך 30 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
פירות ים בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Coutses Les Grandes Xavier Monnot Bourgogne. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.