צדפות מסולסלות אני
צדפות מסולסלות שאני דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פירורי לחם, חלב, צדפות מקולפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: צדפות מסולסלות, צדפות מסולסלות, ו צדפות מסולסלות.
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). חמאה צלחת אפייה רדודה.
מערבבים את פירורי הלחם ופירורי קרקר, מערבבים את החמאה המומסת.
מניחים שכבה דקה של תערובת פירור בתחתית צלחת האפייה מוכנה.
שכבה את הצדפות על הפירורים ומפזרים מלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים 2 כפות נוזל צדפות ו 1 כף חלב מעל. חזור לאחר מכן לכסות את השכבה העליונה עם תערובת הפירורים הנותרים.
אופים ב 450 מעלות F (230 מעלות C) במשך 30 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.