צדפות מסקרפונה
. נסו מאכלי ים חוקיים צדפות אפויות – אתה יכול לעשות צדפות אלה ממאכלי ים חוקיים עם שלנו, פירות יער עם מסקרפונה, ו Fig And Mascarpone Focaccia (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 7 עד 9 דקות, עד אל דנטה.
ממיסים 6 כפות חמאה עם שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מערבבים את הפטרוזיליה ושום ומבשלים במשך כמה דקות עד ריחני.
מוסיפים את הפטריות והאספרגוס ומתבלים במלח, פלפל ואבקת בצל; מבשלים, מערבבים מדי פעם עד שאספרגוס רך, כ -5 דקות בהתאם לעובי.
מניחים את הצדפות במחבת, ומבשלים בקצרה בכל צד עד השחמה קלה והמרכז מבושל דרך, כ 3 דקות לכל צד.
הסר מהחום כאשר צדפות רק סיים.
בינתיים, בסיר קטן, לשלב את החלב, גבינת מסקרפונה וחמאה שנותרה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב, עד שהרוטב חם וחמאה נמסה לחלוטין מעורבב. מערבבים את הרוטב לתוך הצדפות וירקות יחד עם הפסטה ומגישים מיד.