צדפות מצופה קמח תירס עם פלפל אדום Romesco
צדפות מצופה קמח תירס עם פלפל אדום Romesco נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טריזי לימון, מלח, שמן בוטניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 34 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. וזה די גרוע. נסו שרימפס מצופה קמח תירס עם רוטב פלפל אדום-צ'יפוטלה טבילה, בס מפוספס פראי מאודה עם פלפל צהוב Romesco, פלפל אדום-תבלין שחור ופטרוזיליה-שמן שום, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שמן לעומק של 1 " למחבת גדולה; חום עד 37
בינתיים, לשלב קמח תירס ופפריקה בצלחת רדודה.
מפזרים צדפות עם 1/2 מלח כפית. טובלים צדפות בתערובת קמח תירס, לוחצים בעדינות על המעיל.
מטגנים צדפות, 4-6 בכל פעם, 30 שניות בכל צד או עד חום זהוב.
מגישים צדפות עם פלפל אדום Romesco ופלחי לימון.