קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות23
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות מתובלות וסלט אטריות פתיל שעועית

צדפות מתובלות וסלט אטריות פתיל שעועית
צדפות מתובלות וסלט אטריות פתיל שעועית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 401 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך זנגביל, שמן צמחי, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. וזה טוב. נסו שרימפס מתובל וצדפות טמפורה עם סלט מלפפון, מרק אטריות תאילנדיות צרוב, ו שעועית פתיל אטריות עם ירקות כבושים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת nonstick 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2 1/2 ל 3 ליטרים מים לרתיחה. בינתיים, לשטוף שעועית; לקצץ את קצות גזע ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
חותכים שעועית לאורכים 3 אינץ'. לשטוף, גזע, פלפל זרע; לחתוך רסיסים דק 2 עד 3 סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3
מוסיפים שעועית למים רותחים וחוזרים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
4
הסר מחום ולהוסיף חוטי שעועית וצדפות; לכסות ולתת לעמוד עד צדפות הם בקושי אטום במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק) וחוטי שעועית בקושי מכרז לנשוך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות צלופןאטריות צלופן
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
5
מסננים, שוטפים במים קרים עד קרירים, ומנקזים שוב ביסודיות. לשטוף ומחבת יבשה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
במחבת אותו על חום גבוה, מערבבים שום וג ' ינג ' ר בשמן רק עד השום מתחיל חום, על 1 דקה. מערבבים פתיתי צ ' ילה ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מוסיפים רוטב סויה, חומץ וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
8
מוסיפים תערובת אטריות, פלפל ובצל ירוק; מערבבים בעדינות. תלולית על צלחות ארוחת ערב או לשפוך לתוך קערה רחבה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
9
ארבעה סוגים של אטריות: לחפש אטריות אסייתיות מיובשות בחלק הבינלאומי של הסופרמרקט או בשוק אסיה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10
חוטי שעועית (saifun או אטריות צלופן). אטריות דקות ומיובשות, עשויות מעמילן שעועית מונג, הופכות צלולות וחלקלקות כאשר מבושלות במים או נפוחות ופריכות כאשר מטוגנות בשמן עמוק. טעם נייטרלי.
מרכיבים שתצטרך
אטריות צלופןאטריות צלופן
שעועית מונגשעועית מונג
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
עמילןעמילן
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
11
אטריות אורז (מקלות אורז, מאי כיף, mi כיף). אטריות לבנות מיובשות, העשויות מקמח אורז, נעות ברוחב של כ-1/4 אינץ'. כאשר מבושלים במים, הם הופכים אטומים ורכים; כאשר מטוגנים, הם מתנפחים ופריכים. טעם אורז עדין.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אורזאטריות אורז
קמח אורזקמח אורז
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
12
סובה. כוסמת וקמח חיטה להשרות אטריות דקות, טאן יפנית עם טעם חזק, ארצי.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
כוסמתכוסמת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
13
אטריות חיטה (אטריות סיניות או אטריות מזרחיות, מיין). זמין בצורות רבות, אטריות כל מטרה אלה טעם דומה לספגטי וללכת בשמות רבים.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
חיטהחיטה

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.