קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

צדפות עגל עם סלט עדשים

צדפות עגל עם סלט עדשים
צדפות עגל עם סלט עדשים עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 893 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו קישואים, עלי דפנה, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. נסו צדפות עגל עם אספרגוס, עגל + עדשים בולונז, ו Plumcot, סלט תפוז & עדשים ... & Fave Five Friday: מנות עדשים יפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, להמיס 2 כפות של החמאה. מערבבים את עדשים Puy; העונה קלות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עדשים צרפתיותעדשים צרפתיות
2
מוסיפים את ציר העוף ואת עלה דפנה ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד העדשים הם אל דנטה, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, במחבת בינונית, להמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הגזר לקוביות, קישואים, בצל וסלרי. מתבלים את הירקות עם מלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד רך רק אבל לא השחמה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
כאשר העדשים נעשים, לנקז אותם מעל קערה בינונית, שמירה על נוזל הבישול. זרוק את עלה המפרץ. להחזיר את העדשים לסיר ויוצקים 1/2 כוס של נוזל בישול שמורות. מערבבים את הירקות ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
6
מחממים התנור ל 30
7
מערבבים את הקמח וגבינת פרמזן בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
8
שים את הביצים בקערה רדודה אחרת והכה היטב. עונה 4 של פרוסות עגל עם מלח ופלפל לדלות אותם בקמח פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
9
מחממים 1/2 כוס שמן זית במחבת גדולה. במהירות לטבול את העגל המשוריין לתערובת הביצה, ולאחר מכן להוסיף את הפרוסות למחבת ומטגנים על חום גבוה בינוני עד חום זהוב, על 2 דקות לכל צד. להפחית את החום עד בינוני אם חום העגל מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
10
מעבירים את העגל לסדין אפייה גדול ושקוף וחמים בתנור. חזור עם הנותרים 4 פרוסות עגל להתחמם בתנור בזמן שאתה מסיים את העדשים.
מרכיבים שתצטרך
11
תביא את העדשים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
12
הסר מהחום ומערבבים בחומץ בלסמי ואת 1 כף הנותרים של שמן זית. כפית את העדשים על צלחות, העליון עם עגל, ואז מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך