לחם זית
מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 161 קלוריות. אם 51 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לחם זית יכול להיות עצום חלב חינם ו pescatarian מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם זיתים של קלמטן, טימין, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מתכונים דומים: לחם זית לא ללוש / שמשה All ' Olive, לחם זית, ו לחם זית.
הוראות
מערבבים זיתים ואת 5 המרכיבים הבאים (זיתים דרך שום) במעבד מזון; תהליך עד היטב מעורבב.
רול בצק לתוך 12 x 8 אינץ מלבן על משטח מקומח קלות.
מורחים תערובת זית על הבצק, ומשאירים גבול 1/2 אינץ'. החל מקצה קצר, להפשיל ג ' לי רול אופנה; קמצוץ תפר ומסתיים לאטום.
מקום רול, צד התפר למטה, במחבת כיכר 4 אינץ 8 x מצופה בתרסיס בישול. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 2 1/2 שעות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
לחשוף ולאפות ב 375 במשך 25 דקות או עד השחמה קלה. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.