אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, שיני שום, צדפות בקליפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צדפות על האש בגריל, צדפות צלויות, ו צדפות צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את המרכיבים הראשונים 7 בסיר קטן, ומערבבים היטב. הכן גריל.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מניחים סיר המכיל רוטב ברביקיו על מתלה גריל.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מניחים צדפות על מתלה גריל, וגריל 5 דקות או עד כמה צדפות מתחילות להיפתח.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
הסר צדפות מחום. בזהירות לפתוח צדפות עם סכין צדפות, משאיר על חצי הקליפה.