קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

צדפות על האש בגריל

צדפות על האש בגריל
אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, שיני שום, צדפות בקליפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צדפות על האש בגריל, צדפות צלויות, ו צדפות צלויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את המרכיבים הראשונים 7 בסיר קטן, ומערבבים היטב. הכן גריל.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מניחים סיר המכיל רוטב ברביקיו על מתלה גריל.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
מניחים צדפות על מתלה גריל, וגריל 5 דקות או עד כמה צדפות מתחילות להיפתח.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
הסר צדפות מחום. בזהירות לפתוח צדפות עם סכין צדפות, משאיר על חצי הקליפה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מפזרים צדפות עם פטרוזיליה, טפטוף עם רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
6
מגישים עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון