צדפות על חצי פגז עם קוויאר Tobiko ירוק Yuzu Granitee
צדפות על פגז חצי עם קוויאר Tobiko ירוק ו Yuzu Granitee הכנת המתכון לוקחת כ 30 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 98 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לכי לחנות וקחי מיץ יאזו, סוכר, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צדפות מעושנות על חצי " פגז, צדפות על הצדפה עם רחיצת חזירים, ו צדפות צלויות על חצי הקליפה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, מחממים את גרידת הלימון ואת גרידת הלימון עם סאקה מעל חום בינוני גבוה עד הסאקי הוא התאדה. להפריש להתקרר.
בסיר נפרד, מערבבים מים, סוכר, מיץ yuzu, מיץ לימון, מיץ ליים, וסירופ תירס ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים מבלי לערבב עד שכל הסוכר מומס, על 3 עד 5 דקות.
הסר סיר מחום ותן לסירופ להתקרר לחלוטין.
מוסיפים את לימון גרידת ליים, ואז לשפוך לתוך צלחת אפייה רדודה או מיכל פלסטיק ומניחים במקפיא. (6 כוס קיבולת מיכלי פלסטיק רדודים עם מכסה שמודד 6 אינץ 'על ידי 10 אינץ' על 2 אינץ ' עמוק, ואשר אתה יכול לקבל בחנויות מכולת יהיה אידיאלי למטרה.)
בדוק לאחר כ 2 שעות ומערבבים את התערובת. לאחר כ 4 שעות, התערובת החלה להגדיר, ואתה יכול להבקיע את פני השטח על ידי הפיכת כף לאחור באמצעות קצה לגרד את הסירופ הקפוא לתוך "תלתלי קרח."חזור על תהליך גירוד זה מעת לעת, כל 2 שעות בערך, עד שכל הסירופ הוא שרטה לתוך עקביות של קרח מים.
תארגן את הצדפות על מצע קרח. למעלה כל צדפה עם 1/8 כפית ווסאבי ו 1/8 כפית קוויאר.