צדפות עלומות עם מיובש-עגבניות אורזו
צדפות עלומות עם מיובש-עגבניות אורזו הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 340 קלוריות. לך לחנות ותביא צדפות, חומץ יין, פסטה אורזו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צדפות בגריל עם רוטב עגבניות-מנטה ואורזו, אורזו עם עגבניות מיובשות ובזיליקום, ו עוף ועגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת nonstick 10-12 אינץ ' על חום גבוה, להביא מרק מים 2 כוסות לרתיחה.
להוסיף צדפות ומבשלים רק עד אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדוק), על 5 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר צדפות לקערה; להתחמם.
מוסיפים עגבניות ואורזו למחבת. מערבבים לעתים קרובות על חום גבוה עד שרוב הנוזל נספג אורזו הוא רך לנשוך, 10 עד 12 דקות.
בינתיים, מערבבים שמן, דבש, חומץ וקורנית.
להחזיר צדפות (וכל מיץ) כדי פאן ומערבבים בעדינות רק עד חם, 1 עד 2 דקות.
כפית אורזו וצדפות על צלחות.
טפטוף צדפות באותה מידה עם תערובת דבש. מתבלים עם פלפל לפי הטעם.