קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות עם cep compote & ערמונים

צדפות עם cep compote & ערמונים
מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו ערמונים, שיני שום, צדפות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מרק דלעת עם קומפוט חמוציות וערמונים קלויים, חזיר וערמונים, ו ערמונים בסויה קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים חצי חמאה בסיר בינוני ומזיעים בצל ושום במשך 5 דקות. בינתיים, להסיר את גבעולי ceps מן הראשים, לחתוך אותם לחתיכות, לחתוך את הראשים לשניים ולהניח בצד. מערבבים את הגבעולים הקצוצים עם הבצל,להעלות את החום ומטגנים במשך 2 דקות עד צבע.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
יוצקים את היין ומפחיתים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מוסיפים את הערמונים, 2 זרדים טימין ו 400 מ " ל/14fl עוז מים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
מחממים את השמן במחבת גדולה. שים את ראשי cep, לחתוך בצד למטה, סביב מבחוץ, ואחריו הצדפות במרכז. מטגנים מעל חום גבוה במשך 1 דקות בכל צד עד הזהב. להתהפך ומטגנים במשך 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מפזרים מעל עלי הקורנית, עונה אם אתה רוצה לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
6
הסר את הקורנית ומערבבים במחצית השנייה של החמאה. כף compote לתוך ארבע צלחות עמוקות העליון עם הצדפות ו ceps מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
CompoteCompote
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.