צדפות עם cep compote & ערמונים
מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו ערמונים, שיני שום, צדפות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מרק דלעת עם קומפוט חמוציות וערמונים קלויים, חזיר וערמונים, ו ערמונים בסויה קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חצי חמאה בסיר בינוני ומזיעים בצל ושום במשך 5 דקות. בינתיים, להסיר את גבעולי ceps מן הראשים, לחתוך אותם לחתיכות, לחתוך את הראשים לשניים ולהניח בצד. מערבבים את הגבעולים הקצוצים עם הבצל,להעלות את החום ומטגנים במשך 2 דקות עד צבע.
יוצקים את היין ומפחיתים בחצי.
מוסיפים את הערמונים, 2 זרדים טימין ו 400 מ " ל/14fl עוז מים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 40 דקות.
מחממים את השמן במחבת גדולה. שים את ראשי cep, לחתוך בצד למטה, סביב מבחוץ, ואחריו הצדפות במרכז. מטגנים מעל חום גבוה במשך 1 דקות בכל צד עד הזהב. להתהפך ומטגנים במשך 2 דקות יותר.
מפזרים מעל עלי הקורנית, עונה אם אתה רוצה לכבות את החום.
הסר את הקורנית ומערבבים במחצית השנייה של החמאה. כף compote לתוך ארבע צלחות עמוקות העליון עם הצדפות ו ceps מטוגן.